2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Başladı

0
2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAŞLADI

Yeni yıla okul bahçesinde düzenlenen törenle giren öğrenci ve öğretmenler saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı okudu. İlkokul ve orta okul müdürümüz Barış Çağlayan Çakır yaptıkları konuşmalarda ;

Mezun ettiği öğrencilerinin gururunu yaşayan okulumuz, okula yeni başlayacak öğrencilerinin sevinciyle yeni bir eğitim ve öğretim yılına daha başlamanın coşku ve heyecanını yaşıyor. Yeni eğitim öğretim yılında tüm öğretmen ve öğrenci arkadaşlarıma başarılar diliyor, eğitim ve öğretim yılının hepimize hayırlı olmasını diliyorum. Bizi bu yolculukta yalnız bırakmayan ve her zaman destek olan velilerimize teşekkür ediyorum.

Gençlik İlk ve Ortaokulu, kaliteli eğitim anlayışını benimseyerek insan ve toplumu yüceltmeyi kendine şiar edinmiş, çalışmalarını da hep bu doğrultuda planlamış ve uygulamıştır. Çeyrek asra yaklaşan geçmişimizle, tecrübeli kurumsal yapısı, alanında yetkin eğitim kadrosu, öğrenme-öğretme ortamlarının yeterli donanım ve teknolojik altyapısı, “Genç Süreç” yazılımında tüm faaliyetlerinin planlandığı süreçlerle yönetim sistemiyle kayıt altına alınmasıyla vb. Eğitim ve öğretim en etkin ve verimli şekilde yapılacaktır.

Okulumuzda bu yıl öğrencilerimize yönelik yapılacak çalışmaların verimliliğini artırmak için ihtiyaç olan alanlara gerekli takviyeler yapılmış eğitim kadromuz zenginleştirilmiştir. Güçlenen kadrosuyla gençlik İlk ve ortaokulu tüm iyileştirmeler ve projelerle bu yıl da eğitim öğretimin gözdesi olacaktır.

Sözlerimi bitirmeden önce emanetlerinizin ehil kişilerde olduğunu bilmenizi istiyorum. Hepinizi saygı ile selamlıyor, mutlu, sağlıklı ve verimli bir yıl diliyorum.

4. sınıf öğrencilerimizin okuduğu şiirlerin ardından ders zilinin çalmasıyla öğrenciler bu dönem ki ilk derslerine girdi.

Yorum Yaz