2013-2014 Mezuniyet Töreni

0

ÖZEL ENDERUN LİSELERİNDE MEZUNİYET TÖRENİ YAPILDI

Özel Enderun Liseleri öğrencileri görkemli bir mezuniyet töreniyle lise hayatına veda etti!

Özel Enderun Liseleri tarafından düzenlenen mezuniyet töreni; Gençlik Eğitim Kurumları, Gençlik İlk Öğretim Okulları ve Gençlik Dershanesinin yetkilileri ile öğrenciler ve öğrenci ailelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Ney dinletisi, Sultan Selim Cami Müezzini ve Enderun Lisesi Mezunu Hafız Halil İbrahim ÜREN Hocanın Kur’an tilavetiyle başlayan program Enderun Liseleri Müdürü İlhan YILMAZ’ın konuşmasıyla devam etti. İlhan YILMAZ konuşmasında:” Özel Enderun Liselerinin eğitim anlayışını temellendirdiğimiz başarı ve erdem, her öğrenciye kazandırdığımız başlıca meziyetlerdir. Okul sürecinde bu değerleri kazandırdığımız öğrencilerimizden bu konuda eleştiri alsak da mezun olan öğrencilerimiz bir müddet sonra olumlu olarak dönüt yapıyor ve haklılığımızı takdir ediyor.

Elimizde büyüttüğümüz bu yaşa getirdiğimiz lise hayatına ebediyyen veda edecek olan çocuklarımızı şimdi hayat yolculuğuna uğurluyoruz. Yürekten istiyoruz ki hayatlarının kalan kısımlarında öğrencilerimiz erdemli ve başarılı olurlar. Tüm güzellikler onlarla olsun.”diyerek mezun olan öğrencilere hayat boyu başarılar diledi.

Gençlik Eğitim Kurumları Kurucu Temsilcisi Muharrem TURŞUCU Bey’in konuşması, Taşkent müftüsü Mustafa BİLGİÇ’İN öğrenciler için ettiği dualar ve slâyt gösterileriyle devam eden programda öğrencilere plaketleri sınıf danışman öğretmenleri tarafından takdim edildi. Toplu fotoğraf çekimiyle son bulan geceye ayrılığın hüznü ve yeni hayata başlamanın sevinci hakim oldu.

Yorum Yaz