Gençlik’te Mezuniyet Coşkusu

0

Çeyrek asrı aşan köklü yapısıyla güven veren, deneyimiyle öğrencilerine farklı imkânlar sunan Özel Gençlik Ortaokulu, 2022 -2023 Eğitim Öğretim Yılı 26.dönem mezunları için bir tören düzenledi.  Özel Gençlik Ortaokulunda gerçekleşen program; veli, öğrenci ve öğretmenlerin katılımıyla gerçekleşti. Program ilk olarak yemek ikramıyla başladı.

Beyaz Salon’da devam eden  program; Okul Müdürü Nurettin Kabak’ın açılış konuşması ardından öğrenci arkadaşları adına konuşan öğrenciler, veliler adına konuşan veliler ve sınıfları adına teşekkür konuşmalarını yapan 8. Sınıf rehber öğretmenlerinin konuşmalarıyla devam etti. Birbirinden güzel anıları biriktirdikleri okullarından mezun olan öğrencilere mezuniyet belgeleri öğretmenleri tarafından verildi. Belgelerini alan öğrencilerin heyecanı görülmeye değerdi.

Öğrenciler yuvası olarak gördüğü okullarından mezun olan öğrenciler, okullarından mezun olmanın mutluluğunu yaşarken okuldan ve arkadaşlarından ayrılmanın burukluğunu bir arada yaşadı. Programda öğrencilerin öğrenim hayatları boyunca yapılan etkinlik ve çalışmalardaki anlarının yer aldığı sinevizyon gösterileri, veliler, öğrenciler ve katılan misafirler tarafından ilgi ve beğeniyle izlendi. Program sonunda öğrenciler öğretmenleriyle hatıra fotoğrafı çektirdiler. Çocuklarını mezun olarak görmenin gurur ve mutluluğu yaşayan veliler öğretmenlere teşekkür ederek memnuniyetlerini ifade ettiler.

Yorum Yaz