Özel Enderun’da Veli Buluşmaları

0

Eğitimin temel ilkelerinden biri de, eğitim-öğretim sürecinde velilere de önemli rollerin verilmesidir. Bu bağlamda veliler; toplantılar aracılığıyla eğitim sürecine katılırlar ve eğitim-öğretim sürecinin ayrılmaz parçası olurlar.
Velilerimizin bilgilendirilmesi, sorularına cevap alabilmesi, fikir ve önerilerini iletebilmesi için Özel Enderun Fen ve Anadolu Lisesi’nde bireysel veli toplantıları gerçekleştirildi. Pandemi şartlarına dikkat edilerek gerçekleştirilen veli toplantısında ölçme-değerlendirme yaklaşımımız, uygulamalarımız, öğrencilerimizin bir dönem boyunca edindikleri kazanımlar, akademik başarıları ve online dersler ile ilgili velilerimiz bilgilendirildi. Hem danışman öğretmeni hem ders öğretmenleri hem rehberlik tarafından tüm öğrenciler velileriyle birlikte tek tek değerlendirildi.
Öğrencilerimizin çok yönlü değerlendirilmelerini ve okul–aile tutum birliğinin geliştirilerek önlemlerin alınmasını sağlayan bireysel veli toplantısından veliler memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.

Yorum Yaz