Müdürümüzden Öğrencilerimize Mektup Var

0

Kıymetli Öğrencilerim,
Bildiğiniz üzere okulların açılması 30 Nisan tarihine kadar ertelendi. Okullarımız açıldıktan sonra yoğunlaştırılmış programlar ve yüz yüze telafi eğitimleriyle derslerimizi tamamlayacağız. Eğitimin telafisi olur ama sağlığın telafisi yok. Bu zorlu süreçte sizlere düşen görev, evlerinizde kalarak yılmadan azim ve sabırla çalışmalarınızı en sağlıklı biçimde yürütmenizdir.
Kıymetli Gençler, rehavet ve endişeye mahal vermeden evlerinizde verimli bir şekilde çalışarak bu durumu fırsata çevirebilirsiniz. Bu süre içerisinde günlük düzenli çalışmalarla konu eksiklerinizi tamamlayarak konuların pekiştirilmesine yönelik soru çözümlerinizi yapmalısınız. Şunu unutmayın günlük tekrar olmadan öğrenme olmaz. Bol bol kitap okumayı da ihmal etmeyiniz. Sizler bu gayreti sarf ederek inanın daima bir adım önde olacaksınız. Okullarımızın açılmasıyla eğitim-öğretim yeniden yüze yüze başladığında yapılacak çalışmalarla eksik kalan çalışmalarımızı en iyi bir şekilde tamamlayacağız. Bu zaman zarfında evlerinizde zamanı fırsata çevirerek gerek EBA’dan gerekse öğretmenlerimizce hazırlanan konu anlatım videolarını, soru çözümlerini, Whatsapp grup çalışmalarını, birebir online eğitimleri ve her gün YouTube den bir program dahilinde yaptığımız canlı ders anlatımlarını takip etmelisiniz. Ayrıca yapılan ödevlendirmeleri hassasiyetle tamamlamalısınız. Bu süreçte danışman, ders ve rehber öğretmenlerimiz ve bizler, sizler ve ailelerinizle sürekli iletişim halinde olarak yanınızda olmaya devam edeceğiz. İhtiyaç duyduğunuz her an bizlerle iletişim kurabilirsiniz.
Birbirimizden uzakta kaldığımız bu zorlu süreçte Enderun ekibi olarak her zaman yanınızdayız. Değişen ülke gündemine göre planlamalar yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Lütfen evde kalmaya devam ediniz. Unutmayın ki ancak zorluklar insanların potansiyelini ortaya çıkarır. Okuldan uzakta kalmış olabiliriz ama derslerden asla. Bazı şeyler için zaman şimdidir. Öncesi erken, sonrası ise geçtir.
Allah yardımcımız olsun. Hepinize hayırlı çalışmalar dilerim. Sağlıcakla kalınız.
#eğitimdearayok

Said TURGUT
Okul Müdürü

Müdürümüzden Veli Bilgilendirmeleri

Yorum Yaz