Yönetim Kurulu Başkanımızdan Mesaj

0

IMG_0266

SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR ANLAYIŞLA YÖNETİYORUZ
Eğitim-öğretim alanında tecrübemizi kullanmak, öğrencilerimizin aklını geliştirmek, ahlakını güzelleştirmek, velilerimizi memnun, çalışanlarımızı mutlu kılabilmek için özel öğretim/okul işletmeciliğinde 28 yılı geride bıraktık. Bizlere bu imkânı ve fırsatı verdiği için Cenab-ı Hakk’a hamd ederken verdiği nimetlerine şükürler ediyoruz.
1995 yılında “Eğitimde Kalite” anlayışımızla çıktığımız özel öğretim/okul işletmeciliğinde kaliteyi, istikrarı ve sürdürülebilirliği daima esas aldık. Eğitim ekosistemi içerisinde kaynaklarımızı en verimli şekilde kullandık ve teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek zamanında uyguladık. Eğitim-öğretim çalışmalarımızı eğitimde yeni yöntemlere göre güncelledik. Farkındalığımızı arttırarak eğitimdeki gelişmeleri uygulamada öncü olduk. Eğitim-öğretim alanında fikir üretmek ve gelişmeleri yaygınlaştırmak için;
• Uluslararası Ve Ulusal Eğitimde Kalite Kongreleri
• Toplam Kalite Uygulamalarını İçselleştirerek Yılın Kaliteli Okulu Ve Yılın Kaliteli Ekipleri, İl Birincilikleri, Ülke Birincilikleri
• Öğrenme Stili Destekli Tam Öğrenme Modeli Uygulamaları
• Öğrencilerimizin Eksik Kazanımlarını Tamamlama Süreç Programı
• Akıl Oyunları, Proje, Makale, Resim, Müzik Vb. Dallarda Yapılan Yarışmalara Öncülük Etme Ve Öğrencilerimizin Katılımı
• Sosyal Etkinlik Çalışmalarıyla Öğrencilerimizin Becerilerini Arttıran Sosyalleşme Çalışmaları
• MEB Talim Terbiye Onaylı Programları
• Okullarımızda Geliştirip Yazılımıyla Uygulamaya Koyduğumuz “GENÇ SÜREÇ” Okul Yönetim Sistemimiz
• TSE- ISO 9001-2015, TSE-IS0 10002-2014 Belgeli Kalite Yönetim Sistemi Yönetim Sistemimiz
• Mezunlarımızla İlgili Tüzel Yapımız ve İletişimimiz
gibi çalışmalarda ve tüm faaliyetlerimizde sürdürülebilirliği esas aldık. Çeyrek asrı aşan özel öğretim/okul işletmeciliğinde yöneticilerimizin, çalışanlarımızın birikimini okullarımızın kurumsallaşmasına katkı sağlayacak şekilde değerlendirdik.
Her fikre saygı duyarak değerlendirdik ve okullarımız için gerekli olanları tasarlayarak planladık ve uygulamaya aldık. Uygulamadaki aksayan yönleri revize ederek tüm bu çalışmaları süreçlerimize ilave ettik.

Gençlik Eğitim Kurumları Yönetim Kadrosu olarak şunu iyi biliyoruz ki işletmelerin kurucularının/yöneticilerinin kabiliyetleri kurumsallaşma/müesseseleşme çabalarıyla kurumları daha uzun ömürlü yapacaktır. Kurumsallaşmayı gerçekleştiremeyen yöneticiler ne kadar kabiliyetli olursa olsunlar kurumların ömrü ancak kendi ömürleri kadardır. Uzun ömürlü kurumlar müesseseler bunun en önemli göstergesidir.
1995 yılında kuruluşumuzu gerçekleştiren tüm kurucu ekibimize, kurumlarımızın günümüze kadar gelmesinde emeği olan tüm idari kadromuza, öğretmenlerimize ve çalışanlarımıza teşekkür ederim. Ayrıca, kurumsallaşmamızda önemli katkısı olan, uzun süre yönetim kurulu başkanlığımızı yürüten ve yeni bir yapılanmayla Onursal Başkanımız olan Ömer Şen Bey’e hassaten teşekkür ederim.
Yeni öğretim yılında göreve devam eden tüm yöneticilerimize, öğretmenlerimize, çalışanlarımıza ve bu yıl Kurucu Temsilciliği görevini tevdi ettiğimiz Mehmet TOKTAŞ Bey’e ve ekibine başarılı bir eğitim – öğretim yılı dilerim.

MUHARREM TURŞUCU
GENÇLİK EĞİTİM KURUMLARI
YÖNETİM KURULU BAŞKANI

Yorum Yaz