2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 25.Dönem Mezunları İçin Bir Tören Düzenledi

0

Çeyrek asrı aşan köklü yapısıyla güven veren, deneyimiyle öğrencilerine farklı imkânlar sunan Özel Gençlik Ortaokulu, 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 25.dönem mezunları için bir tören düzenledi.  Özel Gençlik Ortaokulunda gerçekleşen program; veli, öğrenci ve öğretmenlerin katılımıyla gerçekleşti.

Beyaz Salona başlayan program; Okul Müdürü Nurettin Kabak’ın açılış konuşması ardından öğrenci arkadaşları adına konuşan öğrenciler, veliler adına konuşan veliler ve sınıfları adına teşekkür konuşmalarını yapan 8. Sınıf rehber öğretmeni Musa Akince’nin konuşmalarıyla devam etti. Birbirinden güzel anıları biriktirdikleri okullarından mezun olan öğrencilere mezuniyet belgeleri öğretmenleri tarafından verildi. Belgelerini alan öğrencilerin heyecanı görülmeye değerdi.

Öğrenciler yuvası olarak gördüğü okullarından mezun olan öğrenciler, okullarından mezun olmanın mutluluğunu yaşarken okuldan ve arkadaşlarından ayrılmanın burukluğunu bir arada yaşadı. Programda öğrencilerin öğrenim hayatları boyunca yapılan etkinlik ve çalışmalardaki anlarının yer aldığı sinevizyon gösterileri, veliler, öğrenciler ve katılan misafirler tarafından ilgi ve beğeniyle izlendi. Program sonunda öğrenciler öğretmenleriyle hatıra fotoğrafı çektirdiler. Çocuklarını mezun olarak görmenin gurur ve mutluluğu yaşayan veliler öğretmenlere teşekkür ederek memnuniyetlerini ifade ettiler.

Öğrencilere mezuniyet belgelerini ve plaketlerini takdim eden Gençlik İlk ve Ortaokul Müdürü Nurettin Kabak: ” Bizler Özel Gençlik İlk ve Ortaokulu olarak geleceğin inşasının gençliğin omuzlarında yükseleceğinin farkında olarak çalışıyoruz. Amacımız topluma faydalı örnek ahlak ve kişiliğe sahip bireyler yetiştirmektir. Mezun ettiğimiz öğrencilerle ileriki zamanlarda karşılaştığımızda onları başarmış ve iyi birer insan olarak görmenin gurur ve mutluluğu bize yeter, bizler öğrencilerimizi ailelerinin birer emaneti olarak kabul edip bu sorumlulukla yetiştiriyoruz, bugün bu emanetleri tekrar ailelerine teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Gençlik İlk ve Ortaokulu olarak öğrenci ve velilerimize Gençlik’in kapıları her daim açık olacaktır. Öğrencilerimize ileriki yaşamlarında muvaffakiyetler dilerim” dedi.

Program, yemek ikramının sona erdi.

Yorum Yaz